Deelnemers

Inschrijven

Vanaf nu is inschrijven mogelijk! Om helemaal in de stemming te komen bekijk je eerst onze Molenhoeks Makkie trailer!

Wil je je inschrijven voor The Battle? Klik dan hier. The Battle is het MoMa-event op zaterdagmiddag 2 september! The Battle is een korte run over zo’n 455 meter in Molenhoek. Smijt niet met je krachten in de eerste ronde, want wie weet ga je door naar de volgende ronde of zelfs naar de finale. Meedoen aan The Battle is mogelijk vanaf 11 jaar en geschikt voor meer en minder getrainde lopers.

Let op: wil je zowel aan The Battle op zaterdagmiddag 4 september als op zondag 15 oktober meedoen, schijf je dan voor beide evenementen in.

Inschrijfkosten voor deelname zijn: Kidsrun 3,50 euro. The Battle 5,00 euro. 5, 10 en 15 kilometer 8,50 euro. Betaling is bij inschrijving via iDEAL.

Je kunt voorinschrijven voor Molenhoeks Makkie tot en met 14 oktober 2017 23:59 uur.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Afhalen startpakket

Het startpakket kan je ophalen bij Run2Day in Nijmegen vanaf zaterdag 7 oktober. In het startpakket vind je je startnummer + speldjes, tijdregistratiechip, informatiebrief etc. Wij sturen het pakket dus niet naar je op. Je kunt je startpakket ook op de wedstrijddag zelf, 17 oktober vanaf 8:30 uur ophalen in Gemeenschapshuis de Wieken in Molenhoek aan de Esdoornlaan 5.

KLEDINGGADGETMakkie Buff

Je gelooft vast niet dat we weer iets nieuws gevonden hebben om je MoMa kledingcollectie aan te vullen. En of het gelukt is! We gaan een lekkere, leuke buff voor je laten maken. Een buff? Dat is een hardloopsjaal die op vele manieren te dragen is. Hartstikke handig!Omdat wij niet konden kiezen welke kleur jullie het liefste hebben, komt er een zwarte en een ….. groene!

De kosten van de Buff is 7,50. Beide zijn te bestellen bij inschrijving. Besluit je na de inschrijving dat je toch een buff wil hebben? Stuur ons dan een e-mail naar info@molenhoeksmakkie.nl.
Met de aankoop van deze unieke hartverwarmende MoMa-buff draag je, net als andere jaren, direct bij aan ons goede doel! Dus kom op MoMa-fan, doe eens gek, strijk over je hart en bestel via het inschrijfformulier beide kleuren!

 

Klauterbrevet

Molenhoeks Makkie behoort tot het nieuwe circuit van hardloopwedstrijden voor het Klauterbrevet. Dat is een serie van 16 hardloopwedstrijden waarbij de deelnemers onderweg te maken krijgen met heuvels en dalen. Deelnemers die minimaal 8 van de 16 wedstrijden volbrengen, krijgen een officieel Klauterbrevet. Ze hoeven dat niet allemaal in 2015 te doen, 8 wedstrijden moeten binnen 3 jaar afgewerkt worden.

Hardlopers die mee willen doen aan het Klauterbrevet, kunnen voor 7 euro een controleboekje aanvragen bij het Nederlandse Klimmers Comité (www.klimmersbrevet.nl). Na afloop van een wedstrijd moeten de deelnemers een stempel of handtekening van de organisatie hierin laten zetten.

WIJZIGINGEN EN ANNULERING

Mocht je iets aan je inschrijving willen wijzigen (bijvoorbeeld welke afstand je wilt lopen) stuur dan een mailtje naar info@molenhoeksmakkie.nl. Doe dit zo spoedig mogelijk en bij voorkeur niet op de wedstrijddag zelf.

Annulering van deelname is altijd mogelijk de inschrijfkosten gaan dan volledig naar het goede doel. Je kunt overigens ook iemand anders met jouw nummer en chip laten lopen, geef dan wel even de naam van de nieuwe loper door, inclusief zijn/haar geboortedatum, adres, postcode en plaats.

KLEED- EN DOUCHEGELEGENHEID

Er is voldoende mogelijkheid voor omkleden. In gemeenschapshuis de Wieken aan de Esdoornlaan 5, waar het inschrijfbureau ook is te vinden, bevindt zich in de kelder een grote gymzaal waar je kan omkleden en je tas bewaakt kan achterlaten. Je komt deze gymzaal alleen binnen met een geldig startnummer. Naast de gymzaal, dus ook in de kelder van de Wieken bevinden zich 2 douches. Toiletten zijn er genoeg te vinden in de kelder van de Wieken, tevens op Makkie Plaza en bij het start-finish gebied.

Voor en na de wedstrijd kan je je laten masseren door professionele masseurs! Voor 20 minuten massage betaal je 4 euro, hiermee kom je de volgende dag de trap wel weer op/af! De masseurs zijn te vinden in de kelder van gemeenschapshuis de Wieken.

Programma zondag 17 oktober 2017

08:30 uur: inschrijfbureau open: Gemeenschapshuis de Wieken Esdoornlaan 5 Molenhoek

09:10 uur: warming-up Kidsrun

09:17 uur: start Kidsrun

09:35 uur: start 15 kilometer

09:45 uur: prijsuitreiking Kidsrun

10:00 uur: warming-up Makkie Plaza

10:18 uur: start 5 kilometer

10:24 uur: start 10 kilometer

10:31 uur: finish 1e loper 5 kilometer

10:35 uur: finish 1e loper 15 kilometer

10:54 uur: finish 1e loper 10 kilometer

11:45 uur: prijsuitreiking alle afstanden