Deelnemers

Inschrijven

Durf jij het aan? Treed jij in de heroïsche voetsporen van de gebroeders Lodewijk en Hendrik van Nassau? 444 jaar geleden streden zij met hun legers de Slag op de Mookerheide. Op 21 oktober vindt er opnieuw een Slag plaats: Molenhoeks Makkie!

Inschrijfkosten

  • Molenhoeks Makkie: € 8,50  (bij na-inschrijving € 12,50)
  • Kidsrun: € 3,50

Je kunt je t/m 20 oktober 18.00 uur voor-inschrijven.
Op de dag zelf kun je ook na-inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat in het Gemeenschapshuis de Wieken, Esdoornlaan 5 Molenhoek.

Schrijf je je vóór 7 oktober in, dan wordt je naam op het startnummer vermeld. Schrijf je je later in, dan krijg je een naamloos startnummer.

 Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden zoals vastgelegd in het Deelnamereglement 2018

JTNDYSUyMG5hbWUlM0QlMjJTdGFydHBha2tldCUyMiUzRSUzQyUyRmElM0U=

Afhalen startpakket

Deelnemers kunnen tot 20 oktober 15.30 uur hun startpakket ophalen bij Run2Day Nijmegen, Van Schevichavenstraat 1a.
Het startpakket kun je ook op 21 oktober, op de wedstrijddag zelf, vanaf 8:30 uur afhalen bij het wedstrijdsecretariaat in Molenhoek (Gemeenschapshuis de Wieken, Esdoornlaan 5).

Er wordt gelopen met het Ipico-tijdregistratie systeem. Je eigen chip kun je dus niet gebruiken. De chip krijg je geleverd in het startpakket.

 

Toezicht op je tas!

Nieuw dit jaar: je kunt je tas afgeven met je startnummer. Je tas krijgt eenzelfde nummer en met je startnummer kun je na afloop je tas weer ophalen.
Er is continue toezicht; je spullen zijn in goede handen!

 

JTNDYSUyMG5hbWUlM0QlMjJLbGF1dGVyYnJldmV0JTIyJTNFJTNDJTJGYSUzRQ==

Klauterbrevet

Molenhoeks Makkie behoort tot het nieuwe circuit van hardloopwedstrijden voor het Klauterbrevet. Dat is een serie van 16 hardloopwedstrijden waarbij de deelnemers onderweg te maken krijgen met heuvels en dalen. Deelnemers die minimaal 8 van de 16 wedstrijden volbrengen, krijgen een officieel Klauterbrevet. Ze hoeven dat niet allemaal in  een jaar te doen, 8 wedstrijden moeten binnen 3 jaar afgewerkt worden.
Hardlopers die mee willen doen aan het Klauterbrevet, kunnen voor 7 euro een controleboekje aanvragen bij het Nederlandse Klimmers Comité (www.klimmersbrevet.nl). Na afloop van een wedstrijd moeten de deelnemers een stempel of handtekening van de organisatie hierin laten zetten.

 

JTNDYSUyMG5hbWUlM0QlMjJXaWp6aWdpbmdlbiUyMiUzRSUzQyUyRmElM0U=

Mocht je iets aan je inschrijving willen wijzigen (bijvoorbeeld welke afstand je wilt lopen) stuur dan een mailtje naar info@molenhoeksmakkie.nl. Doe dit zo spoedig mogelijk en bij voorkeur niet op de wedstrijddag zelf.

Annulering van deelname is altijd mogelijk, de inschrijfkosten gaan dan volledig naar het goede doel. Je kunt overigens ook iemand anders met jouw nummer en chip laten lopen, geef dan wel even de naam van de nieuwe loper door, inclusief zijn/haar geboortedatum, adres, postcode en plaats.

Er is voldoende mogelijkheid tot omkleden. In gemeenschapshuis de Wieken aan de Esdoornlaan 5, waar het inschrijfbureau ook is te vinden, bevindt zich in de kelder een grote gymzaal waar je je kan omkleden en waar je je tas bewaakt kan achterlaten. Je komt deze gymzaal alleen binnen met een geldig startnummer. Naast de gymzaal, dus ook in de kelder van de Wieken, bevinden zich 2 douches. Toiletten zijn er genoeg te vinden in de kelder van de Wieken, tevens op Makkie Plaza en bij het start-finish gebied.

Voor en na de wedstrijd kan je je laten masseren door professionele masseurs! Voor 20 minuten massage betaal je 4 euro, hiermee kom je de volgende dag de trap wel weer op/af! De masseurs zijn te vinden in de kelder van gemeenschapshuis de Wieken.

08:30 uur: inschrijfbureau open: Gemeenschapshuis de Wieken Esdoornlaan 5 Molenhoek

09:00 uur: warming-up Kidsrun

09:16 uur: start¹ Kidsrun

09:47 uur: start¹ 15 kilometer

09:50 uur: prijsuitreiking Kidsrun

10:00 uur: warming-up Makkie Plaza

10:18 uur: start¹ 5 kilometer

10:24 uur: start¹ 10 kilometer

10:31 uur: finish 1e loper 5 kilometer

10:39 uur: finish 1e loper 15 kilometer

10:54 uur: finish 1e loper 10 kilometer

11:45 uur: prijsuitreiking alle afstanden

¹ de start is ter hoogte van de kerk
Stationsstraat 62 Molenhoek

Geef een reactie

Scroll to top