Deelnemers

Inschrijven

Vanaf nu is inschrijven mogelijk! Om helemaal in de stemming te komen bekijk je eerst onze Molenhoeks Makkie trailer!

Inschrijven Battle op zaterdag 2 september 2017

Inschrijven WandelMakkie op zaterdag 14 oktober 2017

Inschrijven Molenhoeks Makkie op zondag 15 oktober 2017

The Battle is een korte run over zo’n 455 meter in Molenhoek. Smijt niet met je krachten in de eerste ronde, want wie weet ga je door naar de volgende ronde of zelfs naar de finale. Meedoen aan The Battle is mogelijk vanaf 11 jaar en geschikt voor meer en minder getrainde lopers.

Let op: wil je zowel aan The Battle op zaterdagmiddag 2 september als op zondag 15 oktober meedoen, schijf je dan voor beide evenementen in.

Inschrijfkosten voor deelname zijn: WandelMakkie 2,50 euro (na inschrijving 3,50). Kidsrun 3,50 euro. The Battle 2,00 euro (na inschrijving 3,00 euro). Molenhoeks Makkie 5, 10 en 15 kilometer 8,50 euro (na inschrijving, indien mogelijk 10,00 euro). Betaling is bij inschrijving via iDEAL.

Je kunt voorinschrijven voor Molenhoeks Makkie tot en met 14 oktober 2017 22:00 uur.

Afhalen startpakket

Het startpakket kan je ophalen bij Run2Day in Nijmegen. Dit kan op zaterdag 7 oktober en woensdag 11 oktober t/m zaterdag 14 oktober.  In het startpakket vind je je startnummer + speldjes, tijdregistratiechip, informatiebrief etc. Wij sturen het pakket dus niet naar je op. Je kunt je startpakket ook op de wedstrijddag zelf, 15 oktober vanaf 8:30 uur ophalen in Gemeenschapshuis de Wieken in Molenhoek aan de Esdoornlaan 5.

GADGET

Bij Molenhoeks Makkie kun je traditiegetrouw op een warm onthaal rekenen. Duizenden fans halen je hartstochtelijk binnen, waarna de organisatie je in de watten legt met een fruitbakkie, met water en andere lekkernijen. Om jullie een zelfde gevoel ook bij andere wedstrijden te geven, hebben wij nu de enige echte MoMa handdoek! Geniet het hele jaar door van de warmte en frisheid van het Makkie met deze handige gadget!

De kosten van de handdoek zijn euro 10,00, deze is te bestellen bij inschrijving. Besluit je na de inschrijving dat je toch een handdoek wil hebben? Stuur dan een e-mail naar info@molenhoeksmakkie.nl.

Met de aankoop van deze handdoek draag je, net als andere jaren, direct bij aan ons goede doel!

Klauterbrevet

Molenhoeks Makkie behoort tot het nieuwe circuit van hardloopwedstrijden voor het Klauterbrevet. Dat is een serie van 16 hardloopwedstrijden waarbij de deelnemers onderweg te maken krijgen met heuvels en dalen. Deelnemers die minimaal 8 van de 16 wedstrijden volbrengen, krijgen een officieel Klauterbrevet. Ze hoeven dat niet allemaal in  een jaar te doen, 8 wedstrijden moeten binnen 3 jaar afgewerkt worden.

Hardlopers die mee willen doen aan het Klauterbrevet, kunnen voor 7 euro een controleboekje aanvragen bij het Nederlandse Klimmers Comité (www.klimmersbrevet.nl). Na afloop van een wedstrijd moeten de deelnemers een stempel of handtekening van de organisatie hierin laten zetten.

WIJZIGINGEN EN ANNULERING

Mocht je iets aan je inschrijving willen wijzigen (bijvoorbeeld welke afstand je wilt lopen) stuur dan een mailtje naar info@molenhoeksmakkie.nl. Doe dit zo spoedig mogelijk en bij voorkeur niet op de wedstrijddag zelf.

Annulering van deelname is altijd mogelijk, de inschrijfkosten gaan dan volledig naar het goede doel. Je kunt overigens ook iemand anders met jouw nummer en chip laten lopen, geef dan wel even de naam van de nieuwe loper door, inclusief zijn/haar geboortedatum, adres, postcode en plaats.

KLEED- EN DOUCHEGELEGENHEID

Er is voldoende mogelijkheid tot omkleden. In gemeenschapshuis de Wieken aan de Esdoornlaan 5, waar het inschrijfbureau ook is te vinden, bevindt zich in de kelder een grote gymzaal waar je je kan omkleden en waar je je tas bewaakt kan achterlaten. Je komt deze gymzaal alleen binnen met een geldig startnummer. Naast de gymzaal, dus ook in de kelder van de Wieken, bevinden zich 2 douches. Toiletten zijn er genoeg te vinden in de kelder van de Wieken, tevens op Makkie Plaza en bij het start-finish gebied.

Voor en na de wedstrijd kan je je laten masseren door professionele masseurs! Voor 20 minuten massage betaal je 4 euro, hiermee kom je de volgende dag de trap wel weer op/af! De masseurs zijn te vinden in de kelder van gemeenschapshuis de Wieken.

Programma zondag 15 oktober 2017

08:30 uur: inschrijfbureau open: Gemeenschapshuis de Wieken Esdoornlaan 5 Molenhoek

09:10 uur: warming-up Kidsrun

09:17 uur: start Kidsrun

09:35 uur: start 15 kilometer

09:45 uur: prijsuitreiking Kidsrun

10:00 uur: warming-up Makkie Plaza

10:18 uur: start 5 kilometer

10:24 uur: start 10 kilometer

10:31 uur: finish 1e loper 5 kilometer

10:35 uur: finish 1e loper 15 kilometer

10:54 uur: finish 1e loper 10 kilometer

11:45 uur: prijsuitreiking alle afstanden