Evenement

Afstanden

5 km

Zondag 15 oktober 2017

Start 10:18 uur

Beste tijd op deze afstand:

Marije Peters 18.22 (2014)

Mike Foppen 15.41 (2015)

10 km

Zondag 21 oktober 2018

Start 10:24 uur

Beste tijd op deze afstand:

Heleen Plaatzer 36.49 (2010)

M. Ali Mohammed 31.49 (2015)

15 km

Zondag 21 oktober 2018

Start 9:35 uur

Beste tijd op deze afstand:

Heleen Plaatzer 1.03.25 (2014)

Wouter Dilling 52.13 (2016)

Kidsrun

De Spar Janssen Kidsrun is een uitdagende loop van 2,3 km voor kinderen van 6-12 jaar. De uitslag wordt weergegeven in drie leeftijdsgroepen, onderverdeeld in jongens en meisjes. Net als vorig jaar zal de Kidsrun met tijdwaarneming plaatsvinden.

Lees meer…

Bereikbaarheid

Fiets

Als het even mogelijk is kom je natuurlijk met de fiets naar Molenhoek. Je kunt je fiets prima kwijt bij het inschrijfbureau aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek.


Openbaar vervoer

In verband met grootschalige werkzaamheden aan het spoor rijden er geen treinen maar bussen tussen Nijmegen en Boxmeer (https://www.prorail.nl/werkzaamheden/nijmegen-venlo-14-tm-22-oktober-en-28-tm-29-oktober) . Houdt u rekening met extra reistijd. Plan voor vertrek uw reis via www.ns.nl/reisplanner.


Auto

Parkeermogelijkheid is er zoals aangegeven op het kaartje. Mogelijkheden tot parkeren zijn er bij NS station Molenhoek en bij Pitch & Putt Lierweg 2C Molenhoek.

Waar moet ik zijn

Goede doel

De zorginstellingen DeSeizoenen en Driestroom werken samen met Natuurmonumenten op Landgoed Jachtslot de Mookerheide. Zij sloegen de handen ineen en zorgen nu samen voor het onderhoud en de herbeleving van het landgoed. Natuurmonumenten herstelde de afgelopen jaren de nutstuinen, kassen en omgeving van het jachtslot. DeSeizoenen en Driestroom geven mensen met een afstand tot een arbeidsmarkt de kans om op het prachtige landgoed aan de slag te gaan. Recent is een bijgebouw beschikbaar gekomen. Dat gebouw biedt een prima huisvesting voor de werkplaats voor cliënten en vrijwilligers. Maar om er een goede werkplaats van te maken, zijn er een aantal aanpassingen nodig.

De bijdrage van het Molenhoeks Makkie wordt besteed aan de huisvesting voor de werkplaats voor cliënten en vrijwilligers. Hiervoor wordt een pelletkachel aangeschaft zodat de ruimte duurzaam en milieubewust verwarmd kan worden.

Voor meer informatie over de kassen en het landgoed Jachtslot De Mookerheide.
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/mookerheide/monumenten/jachtslot-de-mookerheide-met-moestuin-en-kassen

Als je je inschrijft voor het Molenhoeks Makkie zullen we je vragen geld te doneren. Je kunt ook geld overmaken op rekening NL79INGB0006008815 t.n.v. Stichting Molenhoeks Makkie onder vermelding “bijdrage goede doel 2017”.

Toeschouwers

Naast het grote aantal deelnemers, staan er ook ieder jaar meer toeschouwers bij de start en finish van het Molenhoeks Makkie.

Tijdsregistratie

Bij het Molenhoeks Makkie zal gebruik worden gemaakt van het Ipico tijdregistratie systeem van Run2Day Nijmegen. Je kan niet je eigen chip gebruiken, je krijgt deze geleverd bij je inschrijving. De chip kan je aan je schoen bevestigen door je veters door de gaatjes te halen. Vergeet niet je chip in te leveren, anders worden er kosten in rekening gebracht. Mocht je toch vergeten zijn de chip in te leveren, stuur deze dan op naar de organisatie van Molenhoeks Makkie, Jonkerlaan 1, 6584 CA Molenhoek, of breng deze langs bij Run2Day in Nijmegen.