Evenement

Afstanden

Zondag 21 oktober 2018

Start 10:18 uur

Beste tijd op deze afstand:

Ruth van der Meijden 17.29 (2018)

Mike Foppen 15.41 (2015)

Zondag 21 oktober 2018

Start 10:24 uur

Beste tijd op deze afstand:

Heleen Plaatzer 36.49 (2010)

M. Ali Mohammed 31.49 (2015)

Zondag 21 oktober 2018

Start 9:47 uur

Beste tijd op deze afstand:

Pauline Bos 1.03.15 (2018)

Wouter Dilling 52.13 (2016)

Het parcours

Molenhoeks Makkie is een unieke hardloopwedstrijd op heuvelachtig bosparcours. Vanwege de vele uitdagingen en ideale timing – ieder 3e zondag van oktober – dé ultieme test voor de Zevenheuvelenloop!

Bekijk hier de routes van de verschillende afstanden (5 km, 10 km en 15 km):

      

Kidsrun

De Spar Janssen Kidsrun is een uitdagende loop van 2,3 km voor kinderen van 6-12 jaar.
De uitslag wordt weergegeven in drie leeftijdsgroepen, onderverdeeld in jongens en meisjes.

Lees meer…

Bereikbaarheid

Fiets

Als het even mogelijk is kom je natuurlijk met de fiets naar Molenhoek. Je kunt je fiets prima kwijt bij het inschrijfbureau aan de Esdoornlaan 5 in Molenhoek.


Openbaar vervoer

Molenhoek is prima bereikbaar per trein. Plan voor vertrek uw reis via www.ns.nl/reisplanner.


Auto

Parkeermogelijkheid is er zoals aangegeven op het kaartje. Mogelijkheden tot parkeren zijn er bij NS station Molenhoek en bij Pitch & Putt Lierweg 2C Molenhoek.Waar moet ik zijn

Goede doel

Hoe leuk is het om als kind de Kidsrun van Molenhoeks Makkie te lopen! Niet voor ieder kind is meedoen met de Kidsrun vanzelfsprekend. Jaarlijks worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. Ongeveer tweederde van deze kinderen moet vlak na hun geboorte een zware openhartoperatie ondergaan om te overleven. Ook na een operatie kampt de helft van deze kinderen met een flinke achterstand ten opzichte van hun leeftijdsgenootjes.

Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland dat zich inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Daarnaast ondersteunt Stichting Hartekind initiatieven zoals de PacePro, waardoor kinderen met een pacemaker veilig kunnen sporten.

  

Een Hartekind is jouw bijdrage meer dan waard!
Als je je inschrijft voor het Molenhoeks Makkie zullen we je vragen geld te doneren voor Stichting Hartekind. Je kunt ook geld overmaken op rekening NL79INGB0006008815 t.n.v. Stichting Molenhoeks Makkie onder vermelding “bijdrage goede doel 2018”.

Toeschouwers

Naast het grote aantal deelnemers, staan er ook ieder jaar meer toeschouwers bij de start en finish van het Molenhoeks Makkie.

Tijdsregistratie

Bij het Molenhoeks Makkie zal gebruik worden gemaakt van het Ipico tijdregistratie systeem van Run2Day Nijmegen. Je kan niet je eigen chip gebruiken, je krijgt deze geleverd bij je inschrijving. De chip kan je aan je schoen bevestigen door je veters door de gaatjes te halen. Vergeet niet je chip in te leveren, anders worden er kosten in rekening gebracht. Mocht je toch vergeten zijn de chip in te leveren, stuur deze dan op naar de organisatie van Molenhoeks Makkie, Jonkerlaan 1, 6584 CA Molenhoek, of breng deze langs bij Run2Day in Nijmegen.

Geef een reactie

Scroll to top