Wandelmakkie

WandelMakkie

Voor alle sportieve wandelaars van Molenhoek en omgeving wordt op zaterdag 20 oktober 2018 de derde editie van het WandelMakkie gehouden. Deelnemers lopen hetzelfde parcours als de hardlopers de dag erna afleggen. Samen wandelen we door de prachtige heuvelachtige bossen rondom Landgoed Jachtslot Mookerheide. WandelMakkie is voor iedereen; jong en oud (het parcours is slecht toegankelijk voor wandelwagens en rolstoelen). Je kunt kiezen tussen 5 of 10 kilometer.

Evenals afgelopen jaar zal de sfeervolle, gezellige pauzeplek voor beide afstanden bij de kassen van het Landgoed Jachtslot Mookerheide zijn. Kom even op krachten op deze mooie plek met uiteraard een goede verzorging voor de inwendige mens.

De start voor beide routes is van 15.30 tot 15.45u, finishen kan tot zonsondergang om 18.32u. Start en finish zijn op Makkie Plaza, Prinsenweg 3 te Molenhoek (winkelcentrum).


Inschrijven

De deelnameprijs is bij voor-inschrijving €2,50 en bij inschrijving op de dag zelf €3,50. Voor-inschrijven kan via deze website. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 15:00 uur op Makkie Plaza.
 

Schrijf je in >>