Wandelmakkie

WandelMakkie

Voor alle sportieve wandelaars van Molenhoek en omgeving wordt op zaterdag 20 oktober 2018 de derde editie van het WandelMakkie gehouden. Deelnemers lopen hetzelfde parcours als de hardlopers de dag erna afleggen. Samen wandelen we door de prachtige heuvelachtige bossen rondom Landgoed Jachtslot Mookerheide. WandelMakkie is voor iedereen; jong en oud (het parcours is slecht toegankelijk voor wandelwagens en rolstoelen). Je kunt kiezen tussen 5 of 10 kilometer.

WandelMakkie laat dit jaar wandelaars van dichtbij kennismaken met het goede doel van Molenhoeks Makkie: de nutstuin en de historische kassen van het Landgoed Jachtslot Mookerheide. Natuurmonumenten werkt hierin samen met zorginstellingen De Seizoenen en Driestroom. De pauzeplaats van beide afstanden zal bij deze kassen zijn. Bloemen, kruiden, groenten en fruit dat op het Landgoed wordt geoogst, is te koop bij de nieuwe Landwinkel in het Jachtslot, die deze zaterdagmiddag langer geopend zal zijn.

De start voor beide routes is tussen 15:30 en 16:00 uur. Deelnemers kunnen finishen tot 18:45 uur. De start en finish is op Makkie Plaza, Prinsenweg 3 te Molenhoek.
De deelnameprijs is bij voor-inschrijving € 2,50 (en bij inschrijving op de dag zelf € 3,50). Voor-inschrijven kan via deze website. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 15:00 uur op Makkie Plaza.