Deelnemen

De ideale voorbereiding op de Zevenheuvelenloop

Voor topatleten en recreanten

Vanwege de timing – altijd de 3e zondag in oktober – kunnen we met recht stellen dat Molenhoeks Makkie dé ideale voorbereiding op de Zevenheuvelenloop is. Het evenement is inmiddels dan ook geliefd bij menig topatleet. Zo liepen in vorige edities onder andere Bram Som, Miranda Boonstra, Mike Foppen, Ruth van der Meijden en Mohammed Ali Mohamed over de Molenhoekse heuvels.

Voor iedereen ’n Makkie 

Ons motto dit jaar is een Makkie voor iedereen. Dit geldt ook voor kinderen en volwassenen die aangepast moeten sporten en niet aan het reguliere evenement deel kunnen nemen. Daarom is er dit jaar ook een FrameRun over 600 meter over goed (licht oplopend en aflopend) asfalt, over de start- en finishstraat van Molenhoeks Makkie. Natuurlijk ontbreekt het WandelMakkie ook dit jaar niet. Voor ieder wat wils, dus geen excuus. We zien jou het derde weekend van oktober tijdens hét Molenhoeks Makkie.  

Parcours

Deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit 600 meter (SPAR Mini Makkie), 2,3 km (SPAR Kids Makkie), 5 km en 10 km. Anders is dat de start en finish zijn gescheiden. De routes zien er daarom iets anders uit dan voorgaande jaren. Lees meer over loopafstanden en parcoursen.

Scroll to top