Win een wildcard

Waarom doe jij mee?

Maak kans op één van de 10 gratis startbewijzen!

10 jaar Molenhoeks Makkie! Vele topatleten, prestatielopers en enthousiaste recreanten staan al tien jaar lang op de 3e zondag van oktober popelend aan de start. Omdat ze de strijd willen aangaan met hun teamgenoten. Of om zichzelf uit te dagen op het pittige bosparcours. Vanwege de supergezellige sfeer. Of omdat het nu juist een loop is die net even wat anders is dan anders!

Waarom doe jij mee? Vertel het ons en wie weet win jij één van de 10 wild cards voor de 10e editie van Molenhoeks Makkie 2019!

Meedoen? Zo doe je dat!

Maak een filmpje van jezelf (max. 1 minuut), vertel waarom jij meedoet en mail het filmpje naar info@molenhoeksmakkkie.nl. Een foto met tekst mag ook. Wees creatief! De 10 leukste, liefste, grappigste, origineelste, sportiefste inzendingen belonen we met een wild card! NB: lees de voorwaarden onderaan deze pagina.

Inspiratie nodig? Bekijk de trailer!

 

Voorwaarden winactie:

1 – Deelnemers tot 12 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de  deze actie.

2 – De actie loopt van 1 juli 2019 tot en met 30 september 2019. Alle inzendingen die in deze periode worden geüpload maken kans op een van de 10 wildcards.

3 – Meedoen aan deze actie betekent dat je automatisch akkoord gaat met het gebruik van jouw inzending voor promotionele acties van Molenhoeks Makkie.

4 – Alle inzendingen worden door de organisatie van Molenhoeks Makkie bekeken, waarbij de 10 origineelste inzendingen een wildcard winnen. De origineelste inzendingen worden getoond op deze site en op Facebook-pagina van Molenhoeks Makkie.

5 – De organisatie van Molenhoeks Makkie stelt de 10 winnaars per mail op de hoogte.

 

Scroll to top