18 oktober 2015

Mohamed Ali Mohamed wint opnieuw op de 10km

Mohammed Ali Mohamed wint 10km van Molenhoeks Makkie. Marleen Meij wint op de 10km bij de dames. Mike Foppen verrast met een indrukwekkende tijd van ruim onder de 16 minuten op de 5km, ook hij moest de Heumense Schans over! De uitslag vind je hier.

In perfecte loopomstandigheden zijn bij de 6e editie van Molenhoeks Makkie indrukwekkende tijden gelopen. Om te beginnen was daar Mike Foppen. Met een tijd van 15:41 op de 5km liet hij het gehele veld ver achter zich. Bedenk even dat ook hij de Heumense Schans over moest! Bij de dames opnieuw Marije Peters als eerste over de streep met niet ver daarachter Christine Venhuizen.

Mohamed Ali Mohamed is opnieuw de winnaar geworden op de 10km in een tijd van 31:48. Zelfs Tecle Mekonen moest een minuut op hem toegeven. Nijmegenaar Wesley Mols werd knap 3e in een tijd van 34:59. Marleen Meij en Hilde Pape waren goed aan elkaar gewaagd en werden de nummers 1 en 2 op de 10km

De Mookerslag 15km was dit jaar van Jorrit Cleij. Velen zullen dromen van zo’n tijd op de Zevenheuvelenloop, 52:29. Sonja Jaarsveld werd daar mooi eerste bij de dames.

Scroll to top