Even voorstellen

Het bestuur van Molenhoeks Makkie

Mariëtte Kranendonk

Mariëtte Kranendonk

voorzitter
‘In Molenhoek gebeurt veel. Een prettige leefomgeving creëer je samen, en daar lever ik graag een bijdrage aan. Ik vind het ontzettend mooi om samen met een club enthousiastelingen een hardloopevenement te organiseren. Anderen sportief laten genieten van de prachtige omgeving die Molenhoek omringt en mensen samenbrengen die dit mogelijk maken!’ Zelf is Mariëtte recreatief sporter; hardlopen, fietsen, wandelen en 1x per week de zaal in voor een lesje combifit. In het dagelijks leven is ze manager bedrijfsvoering en facilitaire processen in de zorg. Voor Molenhoeks Makkie regelt Mariëtte alles omtrent de inschrijvingen, het startbureau en assisteert ze bij het inplannen van de vrijwilligers.
Jolanda Aalders

Jolanda Aalders

algemeen bestuurslid
Jolanda vindt het heerlijk wonen in Molenhoek en geniet van de prachtige omgeving. Hardlopen, wandelen en fietsen doet zij wekelijks op al die verrassende paadjes in de buurt. Toen Jolanda gevraagd werd om de organisatie van het MoMa te ondersteunen, hoefde zij daar niet lang over na te denken. Jaarlijks neemt zij deel aan de uitdagende hardlooprun omdat het een goede training is voor de Zevenheuvelenloop. Als je het Makkie goed kan uitlopen, 10 km of liever de 15 km, dan is dat een mooie voorbereiding. Jolanda is erg enthousiast over het parcours en voelt zich daarom ook een soort ambassadeur van het MoMa. In haar werk bij Fort Lent en Pluryn heeft zij veel ervaring opgedaan in sponsoring en PR en draagt op dat gebied haar steentje bij.
Joep Meelkop

Joep Meelkop

algemeen bestuurslid
Molenhoeker sinds 2015, Limburger vanaf geboorte. "Het voelt als een eer om een bijdrage te mogen leveren aan de trots van hardloopdorp Molenhoek." Als jurist omgevingsrecht vind Joep het heerlijk om zichzelf, naast op papier, ook echt door de natuur te bewegen. Liefst in de vorm van diverse combi-duursporten. Molenhoeks Makkie draagt bij aan de beleving van de unieke omgeving rond Molenhoek en het besef tot duurzaam behoud daarvan. Binnen de organisatie zal Joep zich, naast de nodige hand- en spandiensten, vooral inzetten voor een sterke band met onze partners in ons prachtige buitengebied.
Annemiek Melchers

Annemiek Melchers

algemeen bestuurslid
Annemiek is vanaf de start betrokken bij het 'Makkie' en geeft met haar creatieve brein smoel aan iedere editie. De eerste editie van het Makkie heeft ze meegelopen maar vanaf de tweede editie is ze te vinden in het start-finish gebied om alle lopers te begeleiden voor- en na de loop. Als ontwerper runt ze haar eigen vormgeving & communicatie bureau. In haar vrije tijd is ze regelmatig in de bossen rondom Molenhoek te vinden. "Ik ben er trots op wat we met een kleine groep mensen in de loop der jaren hebben neergezet. Een machtig mooie wedstrijd op een machtig mooi parcours. Waar fanatieke lopers zich kunnen uitleven maar ook de serieuze amateur zijn lol op kan."
Maarten Meulbroek

Maarten Meulbroek

penningmeester
‘In het dagelijks leven ben ik als coach aan het werk bij vele ‘zelfsturende teams’. Daarnaast ben ik al heel mijn 60-jarige leven fanatiek sporter. Voetbal, atletiek, fietsen, schaatsen. Naast sportprestaties betekent dat ook plezier, verbinding, gezond bezig zijn. En daar hoop ik ook aan bij te dragen als mede-organisator van Molenhoeks Makkie. ‘Voor Molenhoeks Makkie vervult Maarten de rol van penningmeester en is hij coördinator van de vrijwilligers en EHBO’ers. En niet te vergeten: Maarten is ook een van onze parcours-uitzetters.
Peter-Jan Mol

Peter-Jan Mol

secretaris
Peter-Jan is al ruim 45 jaar volop in beweging. Hardlopen is hem met de paplepel meegekregen. En zwemmen en fietsen heeft hij er ook maar bij genomen: Peter-Jan is dus triatleet. Niet alleen in zijn vrije tijd; ook beroepsmatig is hij als beleidsmedewerker Sport bij de gemeente Gennep gefocust op sport en bewegen.‘Organiseren zit mij in het bloed, dus geen wonder dat ik mij als Molenhoeker vol overgave op Molenhoeks Makkie heb gestort.’ Peter-Jan houdt zich onder andere bezig met sponsor- en relatiebeheer, communicatie en het samenstellen van het wedstrijdveld.
Jan Poelen

Jan Poelen

algemeen bestuurslid
Als geboren en getogen Mookenaar is Jan zeer bekend met het prachtige loopgebied in deze regio. Al 20 jaar strikt Jan zijn veters om na een dag werk als Accountmanager in de ICT zijn trainingen te gaan doen. Jan is lid van AV Cifla Nijmegen en vervult daar de taken van inval-trainer en lid van de Trainerscommissie. Maar sinds kort gaat hij er ook op uit met de MTB. Juist die combinatie is ideaal. “Na iedere training in de bossen ben je blij en trots dat je hier mag sporten”. Deelname aan het Makkie is daardoor ook altijd een vast onderdeel van de wedstrijdkalender. “1 keer heb ik moeten missen vanwege een blessure. Ik ben toen gaan kijken. Dat is ook mooi. Maar meedoen is beter”. Jan houdt zich bij het Molenhoeksmakkie bezig met algemene zaken.
Karsten van Ommen

Karsten van Ommen

algemeen bestuurslid
Karsten heeft al van jongs af aan een passie voor atletiek. Na verloop van tijd is hij zich toe gaan leggen op het hardlopen. Nu focust hij zich vooral op de 800 tot 5.000 meter op de baan, maar ook op cross- en wegwedstrijden kan je hem vinden. Sinds twee maanden is hij woonachtig in Nijmegen en traint hij bij NSAV 't Haasje. Dit jaar is hij begonnen aan zijn studie communicatie aan de HAN. "Het leek mij leuk om dit te combineren met mijn voorliefde voor het hardlopen. Daarom ga ik helpen bij het Molenhoeks Makkie! Helaas heb ik het Molenhoeks Makkie nog nooit in wedstrijdverband mogen lopen, maar ik kijk wel erg uit naar het organiseren van dit leuke evenement."
Scroll to top