Even voorstellen

Het bestuur van Molenhoeks Makkie

Arthur Hofstad

Arthur Hofstad

voorzitter
Deze Achterhoekse Molenhoeker heeft tal van hobby's, maar hardlopen en organiseren staan bovenaan. ‘Wat is er dan leuker dan het organiseren van een hardloopwedstrijd in je eigen dorp?! Met die gedachte voegde ik 10 jaar geleden de daad bij het woord en vroeg mijn buurmannen Maarten en Peter-Jan om mee te doen. Later sloten oud-bestuursleden Wilbert en Wouter zich bij ons aan. En het resultaat is inmiddels bekend.’Binnen ‘MoMa’ houdt hij zich onder andere bezig metstartfinish-aangelegenheden, communicatie en werving.
Mariëtte Kranendonk

Mariëtte Kranendonk

algemeen bestuurslid
‘In Molenhoek gebeurt veel. Een prettige leefomgeving creëer je samen, en daar lever ik graag een bijdrage aan. Ik vind het ontzettend mooi om samen met een club enthousiastelingen een hardloopevenement te organiseren. Anderen sportief laten genieten van de prachtige omgeving die Molenhoek omringt en mensen samenbrengen die dit mogelijk maken!’Zelf is Mariëtte recreatief sporter; hardlopen, fietsen, wandelen en 1x per week de zaal in voor een lesje combifit. In het dagelijks leven is ze manager bedrijfsvoering en facilitaire processen in de zorg. Voor Molenhoeks Makkie regelt Mariëtte alles omtrent de inschrijvingen, het startbureau en assisteert ze bij het inplannen van de vrijwilligers.
Maarten Meulbroek

Maarten Meulbroek

penningmeester
‘In het dagelijks leven ben ik als coach aan het werk bij vele ‘zelfsturende teams’. Daarnaast ben ik al heel mijn 60-jarige leven fanatiek sporter. Voetbal, atletiek, fietsen, schaatsen. Naast sportprestaties betekent dat ook plezier, verbinding, gezond bezig zijn. En daar hoop ik ook aan bij te dragen als mede-organisator van Molenhoeks Makkie. ‘Voor Molenhoeks Makkie vervult Maarten de rol van penningmeester en is hij coördinator van de vrijwilligers en EHBO’ers. En niet te vergeten: Maarten is ook een van onze parcours-uitzetters.
Peter-Jan Mol

Peter-Jan Mol

secretaris
Peter-Jan is al ruim 45 jaar volop in beweging. Hardlopen is hem met de paplepel meegekregen. En zwemmen en fietsen heeft hij er ook maar bij genomen: Peter-Jan is dus triatleet. Niet alleen in zijn vrije tijd; ook beroepsmatig is hij als beleidsmedewerker Sport bij de gemeente Gennep gefocust op sport en bewegen.‘Organiseren zit mij in het bloed, dus geen wonder dat ik mij als Molenhoeker vol overgave op Molenhoeks Makkie heb gestort.’Peter-Jan houdt zich onder andere bezig met sponsor- en relatiebeheer en met communicatie.
Astrid Hulsken

Astrid Hulsken

algmeen bestuurslid
Astrid is vanaf de negende editie als lid betrokken bij de MoMa-organisatie. Maar eigenlijk al vanaf de eerste editie een trouwe supporter. ‘Hoe kan het ook anders als je getrouwd bent met een duurloper die op de Mookerheide en Heumense Schans zijn kilometers maakt! Zelf heb ik sinds kort het mountainbiken ontdekt en geniet ik regelmatig van de heuvels, heide en bossen in onze Molenhoekse ‘achtertuin’.’Astrid werkt als contentspecialist bij Dedicon en als online redacteur bij ICAAA, een internationale stichting die zich inzet voor mensen met een hersenaandoening. Voor Molenhoeks Makkie verzorgt zij de online communicatie en pr.
Erik Dracht

Erik Dracht

algemeen bestuurslid
Sinds 2017 is Erik algemeen bestuurslid. ‘Met duurlopen van 15 tot 21 km als favoriete afstanden op geaccidenteerd terrein is Molenhoeks Makkie al jaren vaste prik op de huisagenda. Het teamwork bij het organiseren van dit evenement is voor mij een belangrijke drijfveer. Maar belangrijker nog is dat ik vooral volwassenen en kinderen aan het sporten wil krijgen!’Naast het dagelijks werk als manager in de (jeugd)zorg en welzijn heeft Erik ook andere uiteenlopende bestuurs- en adviestaken in eigen dorp en woonomgeving. Bij de Maldense stichting LOL Malden is hij hardlooptrainer en voorzitter. ‘Hoewel er bij het hardlopen zelf geen echt teamwork aan te pas komt, heeft het samen lopen wel degelijk een sociaal karakter. Een verrassende ontdekking!’Behalve het vastleggen van alle afspraken houdt Erik zich vooral bezig met de op- en afbouw van Makkie Plaza, de coördinatie van de vrijwilligers en van het reilen en zeilen op het wedstrijdparcours.
Scroll to top