Wandelmakkie

De gezelligste wandeling van Nederland

17 oktober 2020

Tussen 15.30 en 15.45 uur

Winkelcentrum, Molenhoek

Schotse hooglanders, Heumense Schans en een Jachtslot

Voor alle sportieve wandelaars wordt op zaterdag 17 oktober 2020 de vijfde editie van het WandelMakkie gehouden. Deelnemers lopen hetzelfde parcours als de hardlopers de dag erna afleggen (5 of 10 km). De wandelroutes lopen door de prachtige heuvelachtige bossen rondom Landgoed Jachtslot Mookerheide, over de Heumense Schans en als je geluk hebt zie je misschien een enkele Schotse Highlander. Evenals afgelopen jaren is er weer een sfeervolle, gezellige pauzeplek voor beide afstanden bij de kassen van het Jachtslot.

Keuze uit 5 km en 10 km

WandelMakkie is voor iedereen die goed ter been is. Voor  jong en oud, klein en groot. Maar let op, het parcours is helaas minder toegankelijk voor wandelwagens en rolstoelen; de wandelaars lopen over heide, door bosgebied en soms moeten ook een paar pittige klimmetjes over mul zand worden genomen.

Wandelaars kunnen kiezen tussen 5 of 10 kilometer en lopen hetzelfde parcours als de hardlopers van Molenhoeks Makkie de dag erna. Start en finish zijn op Makkie Plaza, Prinsenweg 3 te Molenhoek (winkelcentrum).

Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden zoals vastgelegd in het Deelnamereglement 2019

Foto’s WandelMakkie 2018

Van het WandelMakkie zijn foto’s gemaakt door verschillende fotografen. Op deze pagina vind je een selectie daarvan. Wil je meer foto’s bekijken dan vind je deze in de verschillende albums op Facebook:

Scroll to top