Wandelmakkie

De gezelligste wandeling van Nederland

16 oktober 2021

Start: 15.30 – 16.30 uur

centrum Molenhoek

Inschrijven op de dag zelf, bij de start

Uniek wandelparcours

Voor alle sportieve wandelaars wordt op zaterdagmiddag 16 oktober 2021 de zesde editie van het Wandelmakkie gehouden. Deelnemers lopen hetzelfde parcours als de hardlopers in de ochtend hebben afgelegd (5 of 10 km). Het parcours van Wandelmakkie is alleen op deze zaterdag te lopen. Eenmalig dus, want géén vaste paaltjesroute!

De wandelroutes lopen door de prachtige heuvelachtige bossen rondom Landgoed Jachtslot Mookerheide, over de Heumense Schans en als je geluk hebt zie je misschien een enkele Schotse Highlander.

WandelMakkie is voor iedereen die goed ter been is. Voor  jong en oud, klein en groot. Maar let op, het parcours is helaas minder toegankelijk voor wandelwagens en rolstoelen; de wandelaars lopen over heide, door bosgebied en soms moeten ook een paar pittige klimmetjes over mul zand worden genomen.

Inschrijven

  • Inschrijven kan op de dag zelf, bij de start.
  • Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden zoals vastgelegd in het Deelnamereglement.

Praktische informatie

  • Je kan starten tussen 15.30 en 16.30 uur bij het Thomashuis, Stationsstraat 48 in Molenhoek.
  • Coronamaatregelen – het is helaas nog niet duidelijk hoe het WandelMakkie er dit jaar uit komt te zien. We zullen als organisatie de nodige maatregelen treffen om het evenement veilig te laten verlopen.

Foto's Wandelmakkie

Van het WandelMakkie zijn foto’s gemaakt door verschillende fotografen. Op deze pagina vind je een selectie daarvan. Wil je meer foto’s bekijken dan vind je deze in de verschillende albums op Facebook:

Scroll to top