Wandelmakkie

De gezelligste wandeling van Nederland

Zaterdag 14 oktober 2023

Start: 15.30 uur

Winkelcentrum Molenhoek

Inschrijven op de dag zelf, bij de start
vanaf 15:00

Uniek wandelparcours 

Voor alle sportieve wandelaars wordt op zaterdagmiddag 14 oktober 2023 de achtste editie van het Wandelmakkie gehouden. Deelnemers lopen op één punt na hetzelfde parcours als de hardlopers de volgende dag moeten afleggen op de 5 km en grotendeels het parcours dat wordt gelopen tijdens de 10 km. Het parcours van Wandelmakkie is alleen op deze zaterdag te lopen. Eenmalig dus, want het is géén vaste paaltjesroute!

De wandelroutes lopen door de prachtige heuvelachtige bossen rondom Landgoed Jachtslot Mookerheide, over de Heumense Schans en als je geluk hebt zie je misschien een enkele Schotse Highlander.

WandelMakkie is voor iedereen die goed ter been is. Voor  jong en oud, klein en groot. Maar let op, het parcours is helaas minder toegankelijk voor wandelwagens en rolstoelen; de wandelaars lopen over heide, door bosgebied en soms moeten ook een paar pittige klimmetjes over mul zand worden genomen.

Ook leuk voor de kids!

Bij de 5 km route zal er een speurtochtje zijn voor de kinderen. Neem dan vooral ook je verrekijker mee!

Inschrijven

  • Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 15.00 uur, in het Winkelcentrum van Molenhoek.
  • Kosten € 2.50
  • Afstanden: 5km en 10km; De 5 km wandelroute is gelijk aan het officiële MoMakkie-parcours. De 10 km wandelroute wordt aangepast; meer info daarover ontvang je op de dag zelf.
  • Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden zoals vastgelegd in het Deelnamereglement.

Praktische informatie

  • Wandelmakkie vindt plaats op zaterdag 14 oktober 2023
  • Start: 15.30 uur in het Winkelcentrum van Molenhoek.
  • Pauzeplaats (voor beide afstanden): in de tuin en kassen van het Jachtslot met een “opwarmertje” en een lekkere versnapering van Fijne Kost Delicatessen.
  • Finish: het Winkelcentrum van Molenhoek

Foto's Wandelmakkie 2021

Zie hier de foto’s van het WandelMakkie!

Scroll to top